ARKITEKTURENMed fokus på at designe eksklusive boliger til de kræsne livsnydere har Årstiderne Arkitekter A/S kælet for alle detaljer.

Arkitekturen er elegant, og der er lagt vægt på at lukke lyset bedst muligt ind i alle rum. Lejlighederne har store vinduespartier, hvis rammer skaber en smuk kontrast til de hvidpudsede facader.

Med de store altaner sker der en fin sammensmeltning mellem det udendørs og det indendørs. Belægningen på altanernes gulve er hårdt træ. Altanværnet er lukket, hvorved der værnes om privatlivet samtidig med, at en uhindret udsigt bevares. Øverst på muren sidder balustre i galvaniseret stål. De øverste lejligheder har altanværn af glas.

Både udendørs og indendørs er der skabt mange af de fordele, der kendes fra villaer. Blandt andet er der badeværelser i direkte forbindelse til soveværelserne, ekstra toilet eller badeværelse samt bryggers. Yderligere udmærker lejlighederne sig ved rummelig køkken- og spiseafdeling, der er adskilt fra opholdsstuen, loungeområder og rummelig entré.

Boligerne er udført i bedste kvalitet. Der er lagt vægt på materialer, der holder, og tidløse designs, der gør lejlighederne attraktive i mange år fremover.

Både køkken og badeværelser er i stilrene elementer fra HTH, og gulvene varmes i hele lejligheden op af termostatstyret gulvvarme, så du selv kan bestemme temperaturen.Klik på tegningen for at se en større udgave:


Situationsplan